måndag 7 september 2009

Helgen

Tävlat hela helgen, är ganska nöjd.

Cento hoppade 8-8 på kvalitén, han var värd högre, men så är de i bedömningssporter ibland.
Han var ialf väldigt fin..

Gilmo hoppade 7-7 han gjorde en strålande insats..

Gilmo tävlade även i går, bara 1 m. Han rev sista hindret, han var väldigt spänd och väldigt pigg, konstigt nog, eftersom han gick rätt så hårt på lördagen så tycker man kanske att han skulle vara trött men han var piggare än någonsin, trillade av gjorde jag på framridningen också..
Men de är bara att ta nya tag, nästa tävling är nu på söndag, har bara ett eller två försök att rida felfritt, annars blir han inte kvalad till semifinalen. Så jag får hoppas på de bästa.

Cleo var kanon fin i går, tävlade 1.05. Var dubbelnolla. Hon överhoppar sig väldigt mycket och kan därför inte hoppa större hinder just nu. Nästa tävling är i slutet av oktober.
Planen med henne är nu att köra lite mer styrke träning, ska hoppa lite serier, bygga upp hennes kondition och stärka hennes ben, ska ut och trava på hårt underlag, har fått lite olika tips som jag tror på och tänkte köra ett tag. Sen har vi en del markarbete att träna på.

Skrittade bara cleo idag, blev en lång tur i skogen.

Till Hjelmskyl ska jag i morgon em, hästarna ska få ta de lite lugnt i veckan, ska mest rida ut.

Hugo har bara gått i hagen hela helgen, idag körde vi lite lastträning, han behöver träna lite på de. Ska rida honom på onsdag, sen på torsdag ska vi till kiropraktorn. Och på fredag ska han få skor på sig=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar